Bodylab Trimlet 180 kaps.

Rasvanpolttaja

Tuotekoodi: 5711657050144
Bodylab
BodylabTrimlet180kaps._5711657050144_2.JPG
25,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto Oulun myymälästä: 0,00 €

kpl

Bodylab Trimlet glukomannaanilla.

180 kapselia, joka vastaa 1 kuukauden tarvetta. 

Bodylab Trimlet sisältää konjak-juuresta peräisin olevaa glukomannaanikuitua, joka edistää lihavien aikuisten laihtumista yhdessä vähäkalorisen ruokavalion ja liikunnan kanssa. 

Päivässä nautitut 6 Trimlet-kapselia auttavat ylläpitämään veren normaalia kolesterolitasoa. 

Näin Trimlet vaikuttaa

Glukomannaani on liukoinen kuitu, joka muuttuu sakeaksi geelimäiseksi massaksi vatsalaukussa joutuessaan kosketuksiin nesteen kanssa. Siksi on tärkeää, että kapseleiden kanssa nautitaan riittävästi vettä. 

Trimletiin on lisätty kromia

Kromi on mineraali ja ravintoaine, joka on tärkeä hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien aineenvaihdunnan kannalta. Kromilla on lisäksi tärkeä merkitys biologisissa prosesseissa, jotka auttavat mm. ylläpitämään normaalia verensokeritasoa.

Vain laihdutuskuurin täydentäjä 

Trimletillä ei ole yksinään toivottua vaikutusta. Trimletin käyttö on hyväksytty yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa. Painonpudotus on tällöin tehokkaampaa kuin ilman Trimletin käyttöä. Jos et muuta ruokailutottumuksiasi tai elämäntyyliäsi, ei Trimletillä ole toivottua vaikutusta.

Auttaa kalorienkulutuksen seuraamisessa

Voit käyttää Trimletiä yhdessä Bodylabin Diet Shakenkanssa. Diet Shake on laihdutusjauhe, jolla voidaan korvata kokonainen ateria. Yksi annos sisältää kaikki välttämättömät vitamiinit, mineraalit, kuidut, proteiinit ym., mutta vain 320 kaloria. 

Annostelu

Nauti 2 kapselia päivän jokaisen 3 pääaterian yhteydessä. Toivotun vaikutuksen aikaansaamiseksi on tärkeää, että kapselit nautitaan kokonaisina 1-2 vesilasillisen kanssa n. 30 minuuttia ennen ateriaa. 

Mitä glukomannaani on?

Glukomannaani on vesiliukoinen polysakkaridi, jota kutsutaan tavallisesti ravintokuiduksi. Glukomannaani on peräisin aasialaisesta kasvista, jonka nimi on konjak-juuri (Amorphophallus konjac). Tuoe konjak-juuri sisältää 13 % kuivaa materiaalia, josta n. 64 % on glukomaannia.

Glukomannaanin sivuvaikutukset

Glukomannaanilla ei ole käytännössä lainkaan sivuvaikutuksia toisin kuin monilla muilla laihdutuspillereillä, joita myydään kaupoissa ilman reseptiä. Glukomannaani voi aiheuttaa ainoastaan lieviä ruuansulatuskanavan oireita, kuten ilman kertymistä vatsaan. 

Varoitus: Nielemisvaikeuksien yhteydessä tai jos tablettien kanssa ei nautita riittävästi nestettä, vaarana voi olla tukehtuminen. 

Lisäravinne:

Säilytetään kuivassa eikä liian lämpimässä. Ei lasten ulottuville. Raskaana oleville naisille ja alle 1-vuotiaille lapsille ainoastaan lääkärin luvalla. Päiväannosta ei saa ylittää. Lisäravinteelle ai saa korvata monipuolista ruokavaliota. 

RAVINTOSISÄLTÖ:
Päiväannos (6 kapselit) Sisältää:
 Määrä
Glukomannaanikuitu3.000 mg
Kromi90 mcg = 225%*
* Suositeltu päiväannos aikuisille sekä 11-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.
Ainesosat
Glukomannaani (konjak-juuri/amorphophallus konjac K. Koch), kapseli: vasikan/naudan liivate, täyteaine: maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi, mineraali: kromikloridi.
 

Asiakaspalvelu
info@bodykauppa.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.15 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Oulun myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 59,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 6,90 €
Nouto valitsemastasi postista 6,90 €