Puhdistamo Reishiuute 50 ml

Tuotekoodi: 6430039221338
Puhdistamo
Reishiuute-50-ml-6430039221338-1.png
29,90 €
598,00 € / 1 l
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-4 arkipäivää
Toimituskulut alk. 5,90 €Nouto Oulun myymälästä: 0,00 €

kpl

Suomalaisesta villistä lakkakäävästä valmistettu vahva tuplauute

Reishin vaikutukset
 
1. Ennaltaehkäisemään stressiä
2. Parantamaan unenlaatua
3. Tukemaan luonnollista immuunijärjestelmää
 
Reishi, eli lakkakääpä, on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä. Sillä on erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria, etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään; ehkäisemään stressiä, parantamaan etenkin henkistä suorituskykyä sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa. Kiinassa reishi tunnetaan niinsanotusti ’pitkäikäisyyden yrttinä’. Reishillä on adaptogeeninen vaikutus - se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti. Se toisaalta auttaa saamaan paremmin unen päästä kiinni illalla käytettynä, sekä parantamaan unen laatua, mutta soveltuu hyvin myös aamulla käytettäväksi. Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.
 
Milloin käytän Puhdistamon Reishiuutetta?

 
Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuuni- järjestelmää tehokkaasti. Reishiä voi käyttää isompina annoksina silloin kun tiedossa on mahdollisesti erityisen stressaavia tilanteita. Siitä voi olla apua myös erilaisissa jännittävissä tilanteissa, kuten esiintymisissä yleisön edessä tai työpaikkahaastattelussa. Reishin ominaisuudet tulevat esiin parhaiten jatkuvassa käytössä. Puhdistamon Reishiuute soveltuu hyvin yhteiskäyttöön erityisesti Puhdistamon Ashwagandhan tai Ruusujuuriuutteen kanssa.
 
Käytä näin
1 pipetillinen 2 kertaa päivässä. Päiväannos sisältää 30mg lakkakäävän beetaglukaaneja.
 
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Ainesosat:
Vesi, alkoholi (20%), lakkakääpä

Asiakaspalvelu
info@bodykauppa.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Oulun myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 59,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 6,90 €
Nouto valitsemastasi postista 6,90 €