Toimitusehdot ja palautus

 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

TOIMITUSTAVAT JA HINNAT

Lähetämme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli emme pysty lähettämään tilaustasi 1-4 arkipäivässä, saat meiltä sähköpostitse tiedon viivästymisestä. Huomaathan että pyhäpäivät voivat viivästyttää tilauksen toimitusta.

Matkahuolto
Tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseesi. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Toimituskulu matkahuollon paketeille on 5,90 euroa. Yli 59 € tilaukset toimitamme veloituksetta. 

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin. Muista antaa puhelinnumerosi jakelun sopimiseksi. Toimituskulu matkahuollon kotiinkuljetuspaketeille on 19,90 euroa. Yli 149 € tilaukset toimitamme veloituksetta. 

Nouto postista
Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseesi. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Toimituskulu Postin paketeille on 6,90 euroa. Yli 59 € tilaukset toimitamme veloituksetta. 


SmartPost-pakettiautomaatti
Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat saapuneesta lähetyksestä ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse. Viestissä saat PIN-koodin jolla voit lunastaa tilauksesi valitsemastasi automaatista. Lähetystä säilytetään automaatissa 7vrk. Toimituskulu on 6,90€. Yli 59 € tilaukset toimitamme veloituksetta. 

Nouto myymälästä
Valitessasi noudon myymälästä, voit noutaa tilauksesi myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat erillisen sähköpostin kun tilaus on kerätty ja valmiina noudettavaksi. Ota mukaasi kuvallinen henkilökortti.

Palautus

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuote on viallinen tai väärä, maksamme palautuksesta aiheutuneet kulut sekä hyvitämme koko myyntisumman asiakkaalle tai lähetämme tilalle oikean tuotteen. Mikäli haluat palauttaa tuotteita 14 vuorokauden harkinta-aikaan vedoten, veloitamme palautuksesta 6,90 euron palautuskulun. Palautuskulu veloitetaan myös, kun vaihdetaan esimerkiksi vaate toiseen kokoon tai jos paketti jätetään noutamatta tai palautetaan ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Huomaathan, että emme tarjoa vaihto- tai palautusoikeutta poistotuotteille, alusvaatteille tai avatuille lisäravinteille.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät helpoiten yhteydenottolomakkeella, chat-keskustelulla, sähköpostilla (info@bodykauppa.fi) tai puhelimitse numerosta 0407709998 (ma-pe 10-14)

Maksutavat

Tarjoamme maksamiseen Klarnan ja Paytailin monipuoliset maksutavat. Voit valita haluamasi maksupalveluntarjoajan kassasivulla.

Mikäli sinulla on Klarnalla maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 997701 (ark. klo 8:00-18:00)

PAYTRAIL:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.co

BODYKAUPPA.FI ei vastaa tuotteiden laadusta tai muistakaan ominaisuuksista, eikä myöskään verkkokaupan yhteydessä ilmoitetuista tuoteselostuksista. Tuotevastuu on valmistajalla/valmistuttajalla.

2018 © BODYKAUPPA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.